”Kengänkannat koo-koo-koo” – pohjaa työhyvinvoinnillle

Ulos kaapista. Kuva: KooHoo.

Työhyvinvointi on töissä ihan pääasia ja se alkaa varpaista eli työkengistä. Niitä ei voi olla liikaa ja säilytystilaa on aina liian vähän.

Värillä on ehdottomasti väliä. Musta, harmaa, sininen ja ruskea ovat asiallista peruskauraa. Lisää kivoja värikkäitä on koko ajan hakusessa. Väri valitaan joko sävy sävyyn vaatteiden kanssa tai sitten tarkoituksella jotain ihan muuta.

Seuran värejä tunnustetaan myös työpaikalla. Menestyksekkäämpää ensi kautta odottavat mukavuuden ja tyylikkyyden yhteensopivuuden huipentumat = Ilves-Reinot, joihin syttyi heti ensisilmäyksellä lämmin suhde.

Ihan matalat, esim. ballerinat, ovat helppoja ja varmoja luottokenkiä, kiilakorot toimivat kivasti, mutta korkkareissa on otettava huomioon työturvallisuus ja hidastettava hiukka vauhtia.

Terveyskenkäosastoon lasketaan puupohjaisten Schollien lisäksi Marimekon puukengät ja -pistokkaat. Vain kevyessä kesäkäytössä ovat saman merkin espadrillokset. Josko vahingosta viisastuneena laastaroisin pikkurillit ennen kuin laitan jalkaan Espritin iiihanat tummanruskeat puiset pistokkaat.

Tykkään kovasti myös remmikengistä ja useampia kenkiäni koristaa metallisolki. Crocsit puuttuvat vielä kokonaan kokoelmasta. Suosikkiparia ei voi lukita. Vaihtelu virkistää.

Ja täksi kesäksi tarvitaan tietty ehdottomasti tossut työmatkakengiksi. 

KooHoo


One thought on “”Kengänkannat koo-koo-koo” – pohjaa työhyvinvoinnillle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s