Välitilinpäätös kesäkengissä

Varvastossuissa töihin astellessa ilmassa on vain häivähdys hötkyilystä, mitä kaikkea ehtii vielä tehdä ennen lomaa.

Kirjasto on kiinni ja suuri osa kollegoistakin kesälaitumilla. Tiedän taas miltä tuntuu tehdä töitä keskeytyksittä (tätä lisää!), saa kummasti enemmän aikaiseksi. (Lue myös Taloussanomien juttu.) Työpöydän pinnastakin on havaintoja: vaaleaa puuta. Tuuletin puhaltaa pölyjä pois ja vain kiemurtelevat johdot rikkovat fengshuita.

Kevät meni ja kiekkokulta tuli. Mitä jäi käteen töistä, en tiedä. Jalat pöydällä ei tullut istuskeltua, mutta tulokset eivät valitettavasti näy konkreettisen kirkkaina. Saavutuksille sokeutuu kun on niissä ihan kiinni, välillä pitkänkin aikaa. Homma tuntuu liian usein suorittamiselta. Etsitään työniloa.

Kesä. Auringosta voimaa, kevennystä poutapilvistä ja myötätuulta leppoisasta kesätuulesta. Rannoilta viisasten kivi mihin priorisoida sekä rauhallisia metsäisiä oikopolkuja. Syksyllä sitten ein sanomista, kukaan muu kuin minä itse ei niitä rajoja aseta. Hengittämään pysähtymistä (kiitos Kollega(t)!) ja ainakin kymmeneen laskemista. Joskus on tosin keuhkottava, puhdistettava ilmaa. Muutoksen tuulissa miettimistä, mikä on mahdollista ja mikä kannattaa (resurssit huomioiden) ja mitä minä jaksan. Eteenpäin matkasta nauttien. Hyvää kesää arjen sankareille.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s