Puolipakollinen seminaaribloggaus

Kaksi päivää karussa maaliskuista työarkea. Jonkin sortin mielenhäiriössä harkitsen matkalla pitäisikö tweetata. Kylmästi vastaan puhaltava tuuli karkottaa moisen ajatuksen äkkiä, onneksi on vielä villakintaat.

Kahvia, suolaista, kahvia, makeaa, kahvia, lounasta, kahvia, hedelmiä, kahvia – tasaisen tahdin tankkausmetodilla jaksaa. Kyllä niin en vilkaisekaan sähköposteja. Automaattivastaus kertoo koska palaan.

Puhujat ovat filosofi, tietotekniikkavirkailija, toimitusjohtaja, arkkitehti, tutkija, luova suunnittelija, kampuskirjastonjohtaja, kirjastonjohtaja, toimitusjohtaja, viestintäpäällikkö, ylitarkastaja, projektinjohtaja ja partneri. Osallistujat ovat eri kirjastosektoreilta, yhtäläisyyksiä on paljon, mutta myös eroja, pieniä ja suuria. Stereotypioita riittää puolin ja toisin. On iso ilo nähdä entisiä kollegoja, hauska tutustua uusiin ihmisiin.

Ja se tunne, kun oman kirjaston blogi mainitaan koulutusmateriaalissa.

Juna kuljettaa kotiin Keravalle. Yhtä paljon matkaa kuin Kaisa-taloon muuttaa hyllykilometrejä.

Tänään taas tiskissä. Läsnä. (Onko kahvia?) Seminaaripäivien perua sen seitsemän linkkiä odottaa tutustumista ja to do –listalla on monta uutta asiaa: kysy, kerro, tarkista, ja ne sähköpostit sekä ennen kaikkea sulattelua ennen soveltamista.

Ja äkkiä on jo onneksi viikonloppu.

 

PS Keskiviikkona suoraan seminaarista toisenlaiseen tunnelmaan, täyteen tupaan Jokerit – HIFK 2 – 0. Voi Ville. Torstain tuloksena ensin tuikitarpeellista peruskosmetiikkaa ja uusi tuoksu. Kevät. Illemmalla nettiradiosta Ilves – Sport 0 – 2. Voi Raimo. Ei näin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s