Luukku 24. Takaisin kotona

Alussa oli postipaketti, pingviini ja makeat nokoset. Tämä tarina päättyy niin kuin se alkoikin. Joulukuun aikana Pingy kiersi road tripillään monissa kaupungeissa ja tutustui useisiin mukaviin ihmisiin, kävipä siinä ohessa parissa lätkämatsissakin.

Monet nuorukaiset etsivät matkoillaan vastauksia visaisiin kysymyksiin ja onpa niistä matkoista monta kirjaakin tehty. Kovin suurta merkkiteosta kadonneesta joulun olemuksen etsinnästä ja epäonnisesta torkkupaikan valinnasta ei saa, mutta onnellinen loppu tälläkin tarinalla on. Ystävällisen lapsiperheen äiti, jonka luona Pingy vieraili, päätti auttaa Pingyn takaisin kotiin ja…no niin…laittoi hieman arveluttavasti nuoren pingviinimme postipakettiin. Vaikka joulunalusviikolla joulupakettien suuri määrä yllätti Itellan joulupostinkäsittelyn täysin, niin tämä yksi kallisarvoinen paketti löysi tiensä perille Hyvinkäälle saakka. Ja juuri oikeaan aikaan vielä – jouluksi.

Jälleenäkeminen pingviiniystävysten kanssa oli riemukas ja Pingyn pieni sydän pompahteli onnesta ymmärryksen hetkellä: joulu on siellä missä läheisetkin ovat.

Pingyt

Näissä tunnelmissa ja toivotamme kaikille leppoisaa ja lämpöisää joulun aikaa.

P.s. Tämän joulukalenteriprojektin aikana ei vahingoitettu yhtäkään siivekästä otusta tai statistina toiminutta lasta. Lapsityövoimaa houkuteltiin yhteistyöhän ennenaikaisten joulutorttujen ja pipareiden avulla.


One thought on “Luukku 24. Takaisin kotona

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s