Luukku 13. Poistetun CD/DVD-levyn uusi elämä

Onko seuraava tilanne on tuttu työpaikaltasi: toimistokaapeissa ja työpöydillä ajelehtii vanhojen poistokirjojen lisäksi kylkiäisinä tulleita ja tarpeettomaksi käyneitä CD-levyjä. Ja uusia sen kun singahtelee ennen kuin edellisistä on päässyt eroon: vanhentuneita lisämateriaaleja oppikirjoihin ja toimimattomia tietokoneohjelmia. Huokaus – miten näistä pääsisi eroon? Miten CD-levyn voi kierrättää?

Virallisen ohjeistuksen lisäksi ahkerat puutarhanhoitajat tietävät vanhan niksin räkättirastaiden ja muiden hirveä pienempien puutarhan tuholaisten häätämiseksi: siimaan viritetyt CD-levyt, jotka auringonsäteissä välkehtien karkottavat marjapensaiden ryövääjät.

Myös Mikkelin miesasialiike on paneutunut CD-levyn kierrättämiseen ilahduttavalla kekseliäisyydellään – miten mainioita ideoita noilta Etelä-Savon miehiltä tuleekaan. Myös muita kekseliäitä kierrätysideoita näyttää netti olevan pullollaan.

Naisvaltaisen alan edustajana, mutta ei-mennyt-niin-kuin-Strömsössä ihmisenä, keksin seuraavan ratkaisun: CD-levy toimii kivasti peilinkorvikkeena hätätilanteessa. Mikäs sen mukavampaa  kuin punata huulet edustuskuntoon ennen asiakaspalveluvuoroa pelkäämättä, että hampaissa olisi ikäviä huulipunatahroja. CD-levypeili toimii tähän aikaan vuodesta myös kivana keskustelunaloituksena pikkujouluissa – kaivapa käsiveskasta CD-levy esille niin varmasti on puhuttavaa muiden juhlijoiden kanssa. Tänä viikonloppuna ennättää vielä kokeilemaan CD-levyn kierrätysideaa ja luomaan hauskoja pikkujoulumuistoja.

Kuva1

Tämä on lähtötilanne – käyttöä vailla oleva DVD-levy.

Kuva2

Peiliä ei löydy mailta halmeilta. Kätevä emäntä keinot keksii, kun on aika valmistautua olemaan huoliteltu asiakaspalvelija tai pikkujoulujuhlija.

Kuva3

Ja kas näin. Punatut huulet ja ystävällinen hymy. Valmiina asiakaspalveluun tai pikkujouluihin.

Hyvää viikonloppua!


One thought on “Luukku 13. Poistetun CD/DVD-levyn uusi elämä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s