A date with a good book – Äänestä paras kirjastoposteri!

Äänestä parasta posteria ja voita Suomalaisen kirjakaupan lahjakortti! Laurea-kirjasto järjestää tänä syksynä perinteisen kirjastoposterikilpailun, jossa sekä posterintekijä että äänestäjä voi voittaa lahjakortin. Tervetuloa osallistumaan äänestykseen.

Laurean Leppävaaran kuvankäsittelykurssin yhtenä lopputyön aiheena oli Laurean kirjastopalvelut ja sähköiset aineistot. Tehtävänä oli tehdä posteri, joka ilahduttaisi muita opiskelijoita kirjastossa. Aiheena oli Innovative Library in Laurea – electronic books, information seeking quidance and Library tea room.

Tässä kurssin satoa: 20 posteria, jotka kuvaavat kirjastoa eri näkökulmista. Mikä niistä miellyttäisi eniten silmää kirjaston seinällä? Edellisten vuosien posterit löytyvät täältä: Vuoden 2013 posterit ja 2010 posterit. Parhaita julisteita löytyy vieläkin kirjaston seiniltä.

Posterit tulostetaan Leppävaarassa kirjaston seinälle ja myös siellä voi äänestää. Eniten ääniä saanut posteri palkitaan Suomalaisen kirjakaupan lahjakortilla ja se tulostetaan ja kehystetään kirjaston seinälle. Valitettavasti lahjakortin arvontaan voi osallistua vain paikan päällä. Jos kuitenkin kovasti haluat osallistua arvontaan, voit lähettää yhteystietosi osoitteeseen libleppavaara@laurea.fi otsikolla POSTERIARVONTA.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.